Ronse - Familia

Herbestemming van de Familia-site, beter gekend als "De Vrijheid"

 
Herbestemming van de Familia-site, beter gekend als "De Vrijheid"Monument Real Estate werkt momenteel samen met Murmuur Architecten en architect Bert Michels, beiden uit Ronse, aan een nieuw en zeer hoogwaardig project te Ronse.

Beide architectenburo's hebben reeds een heel rijke portfolio aan interessante en zeer uitdagende projecten gerealiseerd. Voor een uiterst ambitieus en ook prestigieus project te Ronse werd aan Monument Real Estate gevraagd een verregaande samenwerking op te zetten om te komen tot een bijzondere realisatie.

Het serieux van beide architectenburo's en de knowhow van Monument Real Estate inzake projectontwikkeling komt in dit project samen. 
 

Het project zal bestaan uit 15 units, zowel appartementen als handelsruimtes.

"De Vrijheid" wordt hiermee terecht opgewaardeerd en zal na voltooiing een extra parel zijn aan de kroon van "de koningin van de Vlaamse Ardennen". 
 
FEBRUARI 2018 : De bouwvergunning voor het project is toegekend.

APRIL 2018 : De afbraakwerken zijn gestart.

Volg hier de evolutie van het project !

Reeds interesse in aankoop of meer info omtrent deze appartementen of handelsruimtes ? Neem contact met ons op 051/33.30.76 of via
 
 

Monument Real Estate is steeds op zoek naar TERREINEN, GEBOUWEN, SITES ... die in aanmerking kunnen komen voor herbestemming en/of ontwikkeling.

Wenst u te weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw bouwproject? Aarzel niet en neem contact met ons op.

contacteer ons