Nevele
Residentie De Loveling
Architectenbureau Jan Maes

Wonen aan het water met zicht op de dorpskern!

 
Wonen aan het water met zicht op de dorpskern!

De gezusters Loveling doen bij heel wat mensen nog steeds een belletje rinkelen. De tantes van Cyriel Buysse woonden bijna een eeuw geleden op deze plek en hebben in het project De Loveling een (h)erkenning verworven. De verbondenheid tussen deze plek, de geschiedenis en de toekomst komt volledig tot zijn recht in een strak en modern woonproject, gelegen langsheen de waterkant.
 
De historische woning van de Loveling-zusters is doorheen de voorbije decennia ontdaan van haar oorspronkelijke kenmerken en luister. Enkel de contouren van het gebouw verwijzen nog naar de eertijds gebouwde woning. Niettegenstaande dat, heeft Monument Real Estate ervoor gekozen om de reminiscentie van wat ooit was in het appartementengebouw onder te brengen. Herkenbaar in afmetingen, vormgeving en kleur zal het project blijvend herinneren aan de oorspronkelijke woonstede van de gezusters Loveling.

Ons project is opgeleverd!

 
Ons project is opgeleverd!

In het najaar van 2015 werd gestart met de bouw van een uiterst modern en schitterend af te werken woonproject. In 4 bouwlagen (gelijkvloers + 3 verdiepingen) zullen hier in anderhalf jaar tijd 25 appartementen worden afgewerkt, conform de nieuwste regels en voorschriften inzake energieprestatie en isolatie. Monument Real Estate wil naast herbestemming ook nieuwbouwprojecten op hoog niveau op de markt zetten, en doet er alles aan om de kwaliteitseisen hoog in het vaandel te houden.
 

3.270 m2

Totale oppervlakte
van het project

25

Standingvolle
appartementen

38

Parkeerplaatsen
 
 

Geïnteresseerd in dit project?

Heeft u een specifieke vraag? Wenst u te weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw bouwproject? Aarzel niet en neem contact met ons op.

contacteer ons