Ronse - Familia

Herbestemming van de Familia-site, beter gekend als "De Vrijheid"

 
Herbestemming van de Familia-site, beter gekend als "De Vrijheid"Monument Real Estate werkt momenteel samen met Murmuur Architecten en architect Bert Michiels, beiden uit Ronse, aan een nieuw en zeer hoogwaardig project te Ronse.

Beide architectenburo's hebben reeds een heel rijke portfolio aan interessante en zeer uitdagende projecten gerealiseerd. Voor een uiterst ambitieus en ook prestigieus project te Ronse werd aan Monument Real Estate gevraagd een verregaande samenwerking op te zetten om te komen tot een bijzondere realisatie.

Het serieux van beide architectenburo's en de knowhow van Monument Real Estate inzake projectontwikkeling komt in dit project samen. 
 
Op heden werd een bouwvergunning verleend, wij hopen deze relatief snel om te zetten naar een nieuw hoogwaardig project. 

Het project zal bestaan uit 15 units, zowel appartementen als handelsruimtes.

"De Vrijheid" wordt hiermee terecht opgewaardeerd en zal na voltooiing een extra parel zijn aan de kroon van "de koningin van de Vlaamse Ardennen".

Bekijk hier ons aanbod.
 
 

Monument Real Estate is steeds op zoek naar TERREINEN, GEBOUWEN, SITES,.. die in aanmerking kunnen komen voor herbestemming en/of ontwikkeling.

Wenst u te weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw bouwproject ? 
Aarzel niet en neem contact met ons op.

contacteer ons