Oostende
Co Center
Declerck - Daels Architecten

Laat voor u zorgen, u hebt het verdiend!

 
Laat voor u zorgen, u hebt het verdiend!


Op de info-avonden van 8 en 22 maart 2018 kon u alles over dit project te weten komen. Kon u er niet bij zijn? Vraag dan meer info op
 
 
57 ASSISTENTIE-WONINGEN in hartje OOSTENDE

Nieuw leven in het hart van Oostende: “De Co”, een typisch pand uit de jaren 1920, wordt volledig gerenoveerd en zal onderdak bieden aan 57 assistentieflats. Co Center Oostende, een even origineel als zeer aantrekkelijk project, combineert stadskernvernieuwing met een moderne stijl van wonen. Het concept is in 2 opzichten bijzonder. Ten eerste illustreert het prachtig hoe een bestaand gebouw een nieuwe bestemming kan krijgen zonder haar authenticiteit te verliezen en waarbij niet wordt geraakt aan de structuur van het originele gebouwencomplex. Ten tweede wil het project niet alleen een zoveelste wooncomplex herbergen, maar wil het ook een plaats worden waar buren vrienden worden.
 
Een woning in Co Center Oostende is een aantrekkelijke belegging, ook voor wie (nog) niet van plan is er zijn/haar intrek in te nemen. In deze tijden van lage rentes en onvoorspelbare beurzen is vastgoed een vaste waarde. De vraag overstijgt het aanbod in deze nichemarkt. De assistentieflats zullen voldoen aan de hoge eisen opgelegd door de overheid waardoor alle flats een officiële erkenning zullen genieten. De zorgverstrekking is gegarandeerd. 

Het Co Center Oostende is een project in ontwikkeling en wordt uitgevoerd door 2 partners: Monument Real Estate (Group Monument) en Groep Caenen Capital Fund II/Eagle Fund.

Het woonzorgcentrum Sint Elisabeth uit Oostende (en behorende tot Woonzorggroep GVO) zal als professionele partner instaan voor de zorg- en dienstverlening in de erkende assistentiewoningen.  Een unieke garantie !

Het architectenburo verantwoordelijk voor de schitterende architectuur : Declerck-Daels architectenburo.

Meer info te vinden  op http://www.co-center.be/


Benieuwd naar andere projecten van Monument Real Estate ? Bekijk hier hun volledig aanbod.
 

57

hedendaagse assistentiewoningen

5.400 m²

renovatie

1898

oorsprong gebouw
 
 

Monument Real Estate is steeds op zoek naar TERREINEN, GEBOUWEN, SITES ... die in aanmerking kunnen komen voor herbestemming en/of ontwikkeling.

Wenst u te weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw bouwproject? Aarzel niet en neem contact met ons op.

contacteer ons