Kortrijk
Campus Wandelweg
Adins – Van Looveren Architecten

Inbreidingsproject van loods tot
80 hedendaagse studentenkamers

 
Inbreidingsproject van loods tot
80 hedendaagse studentenkamers

Een paar jaar geleden stond een oude fruitloods annex woonhuis te koop langsheen de Wandelweg te Kortrijk, gelegen op wandelafstand van het station en het winkelcentrum van Kortrijk. De gehele site dreigde te verkommeren en een grondige aanpak van deze locatie bleek een dringende noodzaak.
 
Een haalbaarheidsstudie toonde aan dat deze locatie best geschikt was om te beantwoorden aan de vraag om moderne, mee-met-de-tijd-zijnde studentenkamers aan te bieden. Dat een “kot” geen “kot” meer is zoals 20 jaar geleden is een understatement. Zowel de studenten als hun ouders, zoeken een betrouwbare locatie waar kan worden gewoond en gestudeerd, zonder risico’s, met een duidelijke hang naar comfort en welbehagen.
 
Op de site Wandelweg 8-10 te Kortrijk werden 80 uiterst moderne en comfortabele kamers opgetrokken in 3 blokken. Nieuwbouw! Want ook dat behoort tot de mogelijkheden binnen de ontwikkelingsrange van Monument Real Estate. Alle kamers zijn voorzien van eigen sanitaire cel; er wordt zeer zuinig omgesprongen met (hernieuwbare) energie; voor elke student is privacy een absolute must.

Dat Campus Wandelweg een schot in de roos was, blijkt uit de 100% bezettingsgraad en een zeer hoge tevredenheid van alle residenten. Dit project is ontwikkeld ten behoeve van de (kleine) investeerder, die een zeker rendement wenst te behalen op een zeer beperkt investeringsbedrag. 

Het project is volledig uitverkocht!
 
Artikel Het Laatste Nieuws:
80 nieuwe studentenkoten in Wandelweg

Artikel Het Nieuwsblad:
Tachtig extra studentenkamers in Wandelweg

2.900 m2

totale oppervlakte
van het project

80

moderne
studentenkamers

16

Parkeerplaatsen
 
 

Monument Real Estate is steeds op zoek naar TERREINEN, GEBOUWEN, SITES ... die in aanmerking kunnen komen voor herbestemming en/of ontwikkeling.

Wenst u te weten wat wij voor u kunnen betekenen voor uw bouwproject? Aarzel niet en neem contact met ons op.

contacteer ons